AtRuNe verbindt!

Wij vinden het belangrijk dat de inwoners van Attenhoven, Rumsdorp en Neerlanden elkaar op een gezellige manier kunnen ontmoeten.
Een ideale activiteit om, bij een kop koffie en een stukje taart, samen te komen is onze jaarlijkse bingo-namiddag. Hier ontmoeten jong en oud elkaar. Dankzij het team van Thuisverpleging Kim Clabots geraken ook minder mobiele en hulpbehoevende medeburgers tot in de bingozaal.
Vele zelfstandigen van onze dorpen schenken belangeloos prijzen zodat de winnaars van de bingo niet met lege handen naar huis gaan. AtRuNe verbindt!

Een andere constante is onze zwerfvuil-opruim-actie in en om De Beemden. Bij deze actie betrokken we de voorbije jaren o.m. de scouts van FOS Pepijn van Landen en de leden van Natuurpunt. Voor 2021 kijken we uit naar een samenwerking met basisschool ‘Klavertje Vier’ van Attenhoven.

In december zal AtRuNe in elk dorp een kerstboom zetten. Het is de bedoeling dat alle inwoners van ATtenhoven, Rumsdorp en Neerlanden de kerstboom van hun eigen dorp helpen versieren.